Bärbar massagebänk Sofia Light

Sofia Light är ett 2 delad massagebänk i trä , perfekt för alla som letar efter beprövade lösningar till ett ekonomiskt pris. En bekväm bordsskiva, full utrustning och en speciell design av benen som underlättar åtkomst till patienten är egenskaperna som gör Sofia till ett utmärkt val för olika massagetekniker, manuell terapi och kosmetiska ingrepp.

Sofia Light är ett universellt bärbart massagebänk med trästruktur, fullt utrustad med bärväska och tillbehör. Modellen kännetecknas av en tvåsegmentsbordsskiva med ett bekvämt 5 cm skum, som består av två lager med olika hårdhet. Den första är mjuk, 4 cm tjock och den andra, lite hårdare, 1 cm tjock. Tack vare detta är bordet inte bara extremt bekvämt för patienten, utan också bekvämt för terapeuten.

Bänken har en speciellt utformad utskärning i bordsstrukturen, vilket underlättar åtkomst till patienten och arbete i sittande läge. Tack vare detta är den också perfekt för ansiktsmassage eller kosmetiska ingrepp. Ett utmärkt val för dig som letar efter ekonomiska, men testade och beprövade lösningar.

5 cm tvålagers skum för maximal komfort

Rejäla sidfötter

Profilerat nackstöd anpassat till ansiktet ovalt

Ansiktshål med plugg i bordsskivan

Ramen är gjord av naturligt trä

Belagda stålkablar

Justerbart nackstöd i två plan

Främre hylla under armarna

Armstöd

Bärväska

Certifiering av medicinsk utrustning, CE

https://www.swehealth.se/massageprodukter-grossist-c-383/massagebankar-c-26/barbara-massagebankar-c-314/barbar-massagebank-sofia-light-p-3722