Hot stone

Hot stone 36st

Hot stone 36st

Hot Stone 36st

-Den nya populära Massage formen ” Hot Stone Massage ”
-Dessa Hot stone är handgjorda

Innehåller (36 Hot Stone):

Polerade basaltstenar / lavastenar

Varför är Hot Stone grå?

1.Basalt är grå till grunden. Vi låter den vara sin riktiga färg som är natur färg.
2.Vi vill inte använda oss av kemiska färgämnen och industriell paraffin material för att måla hot stone stenarna samt att många hot stones är stenar kommer från polska klippor.

Varför Hot Stone av basalt?

Eftersom dom håller värmen i 45 minuter och är tjock nog kommer deras hög salthalt att påskynda kundernas blodkärl som gör att deras muskler slappnar av, samt blodcirkulationen aktiveras.
Dessa stenar är av terapeutisk basaltsten som har en hög järnhalt och håller värmen på bästa sätt. Dessa hot stone är av äkta lava , vulkaniska stenar som är försiktigt och skickligt skuren till samma form i olika storlekar. Sedan fordras ännu mycket mer skickligt arbete för att polera stenarna till fullkomlighet speciellt för hot stone massage

Basalt är en lava sten som är rik på järn och magnesium, funktioner som gör den perfekt för varma stenar behandlingar, eftersom det är riktigt bra att behålla värme och energi. Basalt sker djupt inne i vulkanen interiör, där flera tusen år har haft alla sina naturliga egenskaper. Som vulkanen utbryter och lava kommer i kontakt med jorden sval bildade yta sten och kan extraheras.

8 Stora stenar (Rygg och Ben)
12 Mellan stenar (Händer och Armar)
16 Små stenar (Ansikte,Panna,Nacke)

 

http://www.swehealth.se/tillbehor-c-29/hot-stone-varmare-c-140/hot-stone-36st-p-97

Lämna ett svar